HTML

Egy jobbik jövőért!

Elméletek, ideológiak, aktuális események kommentálása. Ütköztessük a véleményeket, és győzzön a Jobbik!

Friss topikok

  • Közöd?? (törölt): "Toleráljuk tizenéves lányok kényszerházasságát?" Hát ha valami jótestű tizenévest hozzám kénysze... (2009.11.25. 22:23) Az idegen az szép...
  • Közöd?? (törölt): Kun Béla a legnagyobb magyar, a szerencsétlen marha több mint 1000 esztendő harcai és egyébb blabl... (2009.11.25. 22:22) Ki a magyar?
  • Közöd?? (törölt): apa elgondolkozhatna miért is van az, hogy külhönban így is menni tudnak a dolgok, itthon meg csak... (2009.11.25. 22:19) Tanmese
  • Sváb: Köszi! Igyekszünk. (2009.10.02. 08:19) Bodonhely
  • Sváb: Nem. (2009.09.21. 09:17) Más faszával a csallánt...

Linkblog

Feloszlatták a Gárdát?

2009.07.02. 12:50 Sváb

"Salamoni" ítélet...

 
Feloszlatták a Magyar Gárdát - hirdeti öles betűkkel a közismert hírportál. Persze ez egy enyhe csúsztatás, mert a mozgalmat nem oszlatták fel, csak az egyesületet, és főleg nem oszlathatták fel az azt létrehozók eltökéltségét, tenniakarását, hazaszeretetét.
Sok szót nem is érdemes vesztegetni a harc eme apró, mondhatni jelentéktelen momentumára, mert a jogi csűrés-csavarás soha nem tudja megszüntetni szabad emberek csoportját, akik tenni akarnak magukért és hazájukért. Amit kiemelnék, az Dr. Pataki Árpád bíró szavai az ítélet indoklásában.
 
"a Magyar Gárda azzal, hogy létrehozott egy mozgalmat, olyan tevékenységnek adott keretet, amely Tatárszentgyörgyön jogszabályba ütköző rendezvénybe torkollott. Az ott elhangzott beszédek többek között az úgynevezett "cigánybűnözést" állították a középpontba és ezzel sértették a cigány kisebbség méltóságát."
 
Tehát megint a liberális maszlag legfőbb ütőkártyáját, a cigány kisebség méltóságán esett állítólagos csorbát hozták fel, mint az eredendő főbűnt. A szokásos demagógia ismét megnyilvánult, nem szabad beszélni egy problémáról, nem szabad néven nevezni, és akkor az a probléma nincs is. Szerintem a cigány kisebbség méltóságát inkább az sérti, hogy vannak olyan bűncselekmények, amikben erősen fellülreprezentáltak. Nem minden cigány bűnöző természetesen. De vannak bűnöző svábok, és vannak tisztességes cigányok. Csak azt figyeljük meg, hogy a fenti példában melyik az alapértelmezett csoport, amiből a kiemeljük a kisebbséget!
 
A másik idézet, amire kitérnék a következő:
 
"Pataki Árpád szerint a közvéleményben olyan képzet keletkezhetett, hogy "Jön a gárda és majd rendet csinál!", ez a cél pedig alkotmányosan nem elfogadható. "
 
Egyenlőre a Gárdán kívül senki nem csinált semmit, legalábbis semmi olyat, aminek érezhető haszna lett volna. Ez egy ténykérdés. Minisztereink hangzatos kijelentései, miszerint "több rendőrt az utcára" ésatöbbiésatöbbi érdekesen hangzanak annak fényében, hogy több pénzt szánnak tömegoszlató berendezésekre, mint a falukban lévő rendőri jelenlét erősítésére! Pataki úr megfogalmazása más okból is érdekes érzeteket kelthet. Most mi is nem fogadható el alkotmányosan? A rendcsinálás? Ezért nem törekszik erre a kormány már évek óta. Ez sok mindent megmagyaráz...
Ha az emberek nem számíthatnak a hivatalos, erre a célra alakított szervezetekre, akkor nincs más lehetőségük, mint a maguk kezébe venni a sorsukat. Ez a kényszer, ez az elemi aggódás, amit a közbiztonság, a haza romlása váltott ki az emberekből, ez hozta létre a Gárdát. Ez a magyar lélek megtestesülése, amit egy bírósági ítélet nem oszlathat fel. Ezért legyőzhetetlen a Gárda!
 
Soraimat egy közismert idézettel zárnám, ami úgy érzem illik ide:
"Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet"

 

forrás: www.origo.hu

2 komment

Címkék: politika magyar bűnözés roma cigány jobbik koncepció kommunizmus igazságszolgáltatás gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbikgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr81222006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.03. 11:31:29

Semmi gond. Ez plusz 1% a Jobbiknak. Az ilyenekből jön össze a 15%, szóval csinálják csak.

Sváb 2009.07.03. 13:56:53

@TaTa86.: igazad van. Nem is értem, miért rándul még meg az arcom, ha az igazságszolgáltatás újabb kézivezérlésű eredményét látom.
süti beállítások módosítása