HTML

Egy jobbik jövőért!

Elméletek, ideológiak, aktuális események kommentálása. Ütköztessük a véleményeket, és győzzön a Jobbik!

Friss topikok

  • Közöd?? (törölt): "Toleráljuk tizenéves lányok kényszerházasságát?" Hát ha valami jótestű tizenévest hozzám kénysze... (2009.11.25. 22:23) Az idegen az szép...
  • Közöd?? (törölt): Kun Béla a legnagyobb magyar, a szerencsétlen marha több mint 1000 esztendő harcai és egyébb blabl... (2009.11.25. 22:22) Ki a magyar?
  • Közöd?? (törölt): apa elgondolkozhatna miért is van az, hogy külhönban így is menni tudnak a dolgok, itthon meg csak... (2009.11.25. 22:19) Tanmese
  • Sváb: Köszi! Igyekszünk. (2009.10.02. 08:19) Bodonhely
  • Sváb: Nem. (2009.09.21. 09:17) Más faszával a csallánt...

Linkblog

Bodonhely

2009.09.29. 14:50 Sváb

November 8-án időközi országgyűlési választások lesznek Csornán. Mi Takács Krisztiánt indítjuk a választásokon. Úgy alakult, hogy tagja lettem a kampánycsapatnak, így talán egy kicsit törleszthetek a régi adósságomból, és jobban körbejárhatom a Győr környéki falvakat. Sokfele voltam már a világban, de ennek a közeli régiónak az aprófalvas övezete eddig valahogy kimaradt.

Múlt héten Bodonhelyen volt egy fórum. Ketten tartottuk, jól sikerült. Szép kis falu, olyan igazi nyugodt, otthonos vidéki hangulatot sugárzott. Amennyire meg tudtam ítélni, a lakói rendesen karban is tartották, prosperáló képet mutatott. Ennek ellenére van probléma erre is bőségesen. Érdeklődő, aktív látogatóink voltak, igen élveztem, hogy nem csak mi beszéltünk, hanem rendes, tartalmas társalgás lett a dologból. Olyan témák jöttek fel, mint a Rába szennyezése, ami az ittenieknek nem egy elvont történés a tévében, hanem sajnos a napi valóság. Megvan a hangulata ezeknek a viszonylag kis létszámú összejöveteleknek, teljesen más, mint egy nagy, negyven - ötven fős gyűlés.

Most pénteken is lesz fórum, remélem, az is legalább ilyen jól fog sikerülni. Érdemes megkukkantani ezt a linket:

www.agibod.fw.hu/

2 komment

Címkék: politika választások jobbik csornai kampany 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbikgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr231415656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása