HTML

Egy jobbik jövőért!

Elméletek, ideológiak, aktuális események kommentálása. Ütköztessük a véleményeket, és győzzön a Jobbik!

Friss topikok

  • Közöd?? (törölt): "Toleráljuk tizenéves lányok kényszerházasságát?" Hát ha valami jótestű tizenévest hozzám kénysze... (2009.11.25. 22:23) Az idegen az szép...
  • Közöd?? (törölt): Kun Béla a legnagyobb magyar, a szerencsétlen marha több mint 1000 esztendő harcai és egyébb blabl... (2009.11.25. 22:22) Ki a magyar?
  • Közöd?? (törölt): apa elgondolkozhatna miért is van az, hogy külhönban így is menni tudnak a dolgok, itthon meg csak... (2009.11.25. 22:19) Tanmese
  • Sváb: Köszi! Igyekszünk. (2009.10.02. 08:19) Bodonhely
  • Sváb: Nem. (2009.09.21. 09:17) Más faszával a csallánt...

Linkblog

Más faszával a csallánt...

2009.09.11. 08:41 Sváb

Három dolog verte ki a biztosítékot tegnap nálam.

1,

Hamarosan megnyílik a Barátság park. Szépen kicsinosították, van rajta focipálya, lelátó, kis épület meg minden, ami kell. Mondjuk kiváncsi leszek majd arra, mennyire lesz kihasználva, lévén, hogy nem fedett, de reméljük jó lesz. Ami felvágta a vérnyomásomat, az az átadása körüli anomáliák. A park a város pénzéből épült. Ha a polgármester adná át, akkor nem is lenne semmi gond, lévén ő a város első embere. De mi a bánatos fütyit keres itt a komplett Fidesz vezérkar?

Ehhez azért pofa kell, hogy várospénzen Fidesz kampányrendezvényt tartsanak.

2,

Kezembe került a Győri Hét

Ennél szarabb pártlapot csak egyet láttam eddig. A cikkek 30%-a a Fideszt fényezi, 30%-a a kormányt ekézi.Időnként saját magával is ellentmondásba keveredik, amikor az egyik cikkben Győr gazdagságáról áradoznak az újságírók, a másikban pedig sírnak, mind a vett malac! A maradék 40% meg reklám, egyéb cikk és programajánló. Ja, és még az állatkertes cikkbe is sikerült Borkai méltóságos polgármester urat becsempészni egy negyed oldalas kép erejéig.

3,

Győri Tükör. Na ez az a pártlap, ami még az előzőnél is szarabb. Kábé, mint a fenti, csak vörös kivitelben. Szinvonaltalan cikkek, zsibbasztóan unalmas bikfanyelvű interjúk. Apropó, ha már valaki interjút készít a főnökével, legalább arra figyeljen, hogy ne legyen TELJESEN TISZTÁN kivehető a lucskos nyelvcsapások hangja, ahogy a seggét nyalja az interjúalanynak...

Ennek az impresszumában az szerepel, hogy ez a Népszabadság melléklete. Nomármost a Népszabadság-Táncsics alapítvány-MSZP-Közpénzek vonal mentén haladva hamar eljutunk oda, hogy ezt a szart is én fizettem. Feltételezem, nemcsak Győrt boldogítják ezzel a szenylappal, így az ára eléggé magas lehet.

Szóval a tököm televan már ezzel a tempóval, hogy az urak az én pénzemből intézik a kampányukat is. A Jobbiknál pl. a mostani csornai időközire zsebből dobjuk össze a költségeket.

3 komment

Címkék: politika mszp fidesz önkormányzat győr korrupció támogatás

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbikgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr141374541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liora · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.09.11. 11:20:12

Nem tudom, hogy az ilyen pártlapoknak mi értelme Van. Manapság ezzel embereket még meg lehet etetni?
Jó, talán a nyugdíjasokat, meg a teljesen fogalmatlanokat (tisztelet a kivételnek), de azért az átlagember ezeket az első mozdulattal kidobja a kukába.

gitáros 2009.09.20. 15:52:08

Nem akarsz megtanulni helyesen írni, mielőtt blogolni kezdesz?
süti beállítások módosítása