HTML

Egy jobbik jövőért!

Elméletek, ideológiak, aktuális események kommentálása. Ütköztessük a véleményeket, és győzzön a Jobbik!

Friss topikok

  • Közöd?? (törölt): "Toleráljuk tizenéves lányok kényszerházasságát?" Hát ha valami jótestű tizenévest hozzám kénysze... (2009.11.25. 22:23) Az idegen az szép...
  • Közöd?? (törölt): Kun Béla a legnagyobb magyar, a szerencsétlen marha több mint 1000 esztendő harcai és egyébb blabl... (2009.11.25. 22:22) Ki a magyar?
  • Közöd?? (törölt): apa elgondolkozhatna miért is van az, hogy külhönban így is menni tudnak a dolgok, itthon meg csak... (2009.11.25. 22:19) Tanmese
  • Sváb: Köszi! Igyekszünk. (2009.10.02. 08:19) Bodonhely
  • Sváb: Nem. (2009.09.21. 09:17) Más faszával a csallánt...

Linkblog

Jobbik nagygyűlés

2009.10.23. 19:56 Sváb

Most értem haza a Jobbik pesti rendezvényéről. Nagyon jó és felemelő volt, kiválló, feszes és érdekes programmal. Jó érzés volt érezni az összetartozást és újra átélni, hogy tulajdonképp miért is küzdünk nap-mint-nap.

Figyelve a beszédeket jó néhány dolog egyértelművé válhatott mindenkinek, akinek van füle a hallásra.

Morvai Krisztina beszédében egyértelműen üzent a volt MSZP szavazóknak, hogy bennünk nem az ellenséget kell látni, hanem azokat a testvéreket, ekik mindenkit befogadnak, akik felismerik az igazságot, és ráébrednek, mennyire kihasználták és elárulták őket a múltben.

Világos és egyértelmű lett, hogy nem fogunk lepaktálni senkivel sem, hanem harosan, eltökéleten és mindent bevetve küzdünk tovább az ellenséggel - bukkanjon fel az bárhol.

A nemzetközi jelenlétünk megerősödésének bizonyítékai is jól mutatták, hogy nem volt hiába való az elmúlt évek kemény munkája.

Győzni fogunk. Bármi áron és bárki ellen, mert már nincs hová hátrálni!

Szebb Jövőt!

Szólj hozzá!

Címkék: politika magyar tüntetés demokrácia forradalom jobbik múlt jelen gárda civilizáció

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbikgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr301470443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása