HTML

Egy jobbik jövőért!

Elméletek, ideológiak, aktuális események kommentálása. Ütköztessük a véleményeket, és győzzön a Jobbik!

Friss topikok

  • Közöd?? (törölt): "Toleráljuk tizenéves lányok kényszerházasságát?" Hát ha valami jótestű tizenévest hozzám kénysze... (2009.11.25. 22:23) Az idegen az szép...
  • Közöd?? (törölt): Kun Béla a legnagyobb magyar, a szerencsétlen marha több mint 1000 esztendő harcai és egyébb blabl... (2009.11.25. 22:22) Ki a magyar?
  • Közöd?? (törölt): apa elgondolkozhatna miért is van az, hogy külhönban így is menni tudnak a dolgok, itthon meg csak... (2009.11.25. 22:19) Tanmese
  • Sváb: Köszi! Igyekszünk. (2009.10.02. 08:19) Bodonhely
  • Sváb: Nem. (2009.09.21. 09:17) Más faszával a csallánt...

Linkblog

Elkúrt diktatúra

2009.07.06. 08:49 Sváb

Vicces országban élünk. Nem is megyek innen sehova, ilyen jól nem lehet szórakozni a világ egyik felén sem. Van ahol azért nem, mert nincsenek ilyen események, máshol meg egyáltalán nem vicces, ahogy előadják azokat. Egy kínai tömegoszlatás Tibetben, az valami. Ott van profizmus meg kegyetlen elnyomás meg minden. De itt, ahol egy vőfélyt is rendszerellenségnek tekintenek, ahol ennyire átlátszóan, jól érezhetően jön a félelem verejtékszaga a regnáló hatalom felől, itt bizony ez inkább röhejes, mint félelmetes. Mármint az oszlatás, nem az oszlatottak.

Az, hogy a rendőrség megtilt minden törvényesen bejelentett demonstrációt, mondvacsinált okokra hivatkozva nem szép dolog ugyan, de már megszoktuk. Az azonban, hogy földön ülő, a Himnuszt énekelő embereket másfél méterről fújnak pofán „könnygáznak látszó” füstköddel, nem bizonyít mást, mint azt az elemi töketlenséget, amivel a hatalom védekezni próbál. Lefogott gárdisták képei, Vona Gábor, nyakán egy csizmával, a fekete mellény – fehér ing – fekete sapka betiltása mind komoly rendőri felkészültséget, kérlelhetetlen rendpártiságot akarnak sugallani.
Sajnos az emberek nem hülyék, és ilyenkor óhatatlanul felmerül benne a kérdés, hol vannak ezek a rettenthetetlen harcosok, amikor nem békés, egymásba kapaszkodott tüntetőket kell szétrugdosni, tizenéves suhancokkal kergetőzni, hanem mondjuk elkapni azt, aki már a harmadik tyúkot lopja el a héten.
Előjön a kérdés, hogy miért nem oszlatták fel ugyanekkora vehemenciával EZT:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze a neoliberális csaholda beindult erősen, élén mindenki kedvenc megmondóemberével, TWÁ-val. Osztja az is az észt, mert rendes gyerek, abból is ad, amiből neki kevés jutott. Lesz itt még jogászkodás, meg kergetőzés, csak egyvalami nem lesz, az okokat megszüntető cselekvés. Mert azt már elkúrták, nem kicsit, nagyon! De sebaj, még egy év és jöhet a Jobbik.

 

 

2 komment

Címkék: magyar mszp bűnözés tüntetés cigány jobbik kommunizmus igazságszolgáltatás jelen gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbikgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr851229143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.07.06. 10:25:10

Hm. Azt, hogy érted, hogy még egy év és jöhet a jobbik? Azt ugye nem gondolod, hogy kormányra fognak kerülni? Elérhetnek 10-15%-ot és némi befolyást. Ha ezt elérik, azt sejtem a híveik fognak néhány éven belül nagyon meglepődni.

Sváb 2009.07.06. 10:34:34

Nem, nem azt értem alatta, hogy kormányra fognak kerülni, legalábbis nem 2010-ben. De parlamenti párt ellen már nem lesz a rendőrségnek ekkora mellénye. kíváncsi leszek, hogy azoknak a politikafüggő rendőri vezetőknek mennyire nyúlik meg majd az arca, amikor a Parlament folyosóján szembejön az alig egy esztendeje még agyba-főbe vert "náci".
süti beállítások módosítása