HTML

Egy jobbik jövőért!

Elméletek, ideológiak, aktuális események kommentálása. Ütköztessük a véleményeket, és győzzön a Jobbik!

Friss topikok

  • Közöd?? (törölt): "Toleráljuk tizenéves lányok kényszerházasságát?" Hát ha valami jótestű tizenévest hozzám kénysze... (2009.11.25. 22:23) Az idegen az szép...
  • Közöd?? (törölt): Kun Béla a legnagyobb magyar, a szerencsétlen marha több mint 1000 esztendő harcai és egyébb blabl... (2009.11.25. 22:22) Ki a magyar?
  • Közöd?? (törölt): apa elgondolkozhatna miért is van az, hogy külhönban így is menni tudnak a dolgok, itthon meg csak... (2009.11.25. 22:19) Tanmese
  • Sváb: Köszi! Igyekszünk. (2009.10.02. 08:19) Bodonhely
  • Sváb: Nem. (2009.09.21. 09:17) Más faszával a csallánt...

Linkblog

Újra itt a Magyar Gárda

2009.07.13. 09:06 Sváb

 Bár igazából meg sem szűnt, de most nem ez a lényeg. Szombaton nagyjából 3000 ember részvételével lezajlott a Jobbik szimpátiatüntetése az elmúlt héten brutális rendőri attakkal feloszlatott Magyar Gárda mellett. Az ország minden tájáról gyülekeztek a Jobbikosok, Gárdisták, civilek. A rendezvényen hivatalosan részt vett a Nemzeti Őrsereg, a 64 vármegye ifjúsági mozgalom, és sok más szervezet is. 16.00-kor ifj. Hegedűs Lóránt hirdetett igét a Hazatérés tempolmában, majd a tömeg - a történelmi zászlókat követve - a közeli parkban lévő színpadhoz vonult. Itt szónokok sora következett, közöttük a Gárda főkapitánya, akinek a parancsára a téren lévők felvették a mellényüket. Majd neves közéleti személyiségek - Szegedi Csanád EP képviselő, Ifj. Hegedüs Lóránt és felesége, Für Lajos egykori honvédelmi miniszter és mások - öltötték magukra a Gárda egyenruháját. Ezután Dr Morvai Krisztina EP képviselő és gárdatag, valamint Vona Gábor mondott beszédet. A rendezvényen két ígéret hagzott el, egyik Csanád szájából, aki megígérte, hogy a Gárda egyenruhájában fog megjelenni az EP parlament alakuló gyűlésén, a másik pedig Vona Gábortól, aki ugyanezt ígérte a magyar Parlament kapcsán. A Magyar Gárda Népi Mozgalom ezennel újjáalakult.

A sünök a vackukon maradtak, atrocitás nem történt, a tömeg a rendezvény végével békésen hazavonult.

A rendezvénynek három fő üzenete volt számomra.

1 - elsőként a Gárda főkapitánya adta tudtára mindenkinek, hogy a Gárda tagjait nem lehet megfélemlíteni, kirekeszteni, és hiába keltik ellenük a gyűlöletet, ők akkor is tenni fogják a dolgukat.

2 - Dr. Morvai Krisztina hívta színvallásra a Fideszt, hogy támogassák az EP parlamentben a Jobbik munkáját a magyar érdekek képviseletében. Hogy ez megtörténik-e vagy sem, azt nem tudom, de szerintem jó eséllyel nem lesz együttműködés. Viszont ezzel talán megvilágosodik a valódi helyzet azok számára is, akik most még a Fidesz technokrata érdekpolitikusaitól várják a csodát. Ők talán hamarosan belátják, favorituk nem képes a magyarság érdekeinek hiteles, nemzetközi véddelmére, hiszen ők sem tudnak kenyéradó gazdáik ellen fordulni.

3 - Vona Gábor ismét egyértelművé tette, hogy a Jobbik nem jobb-bal oldali felosztásban, hanem nemzeti - gyökértelen tengely mentén politizál. Ezen logikából következik, hogy jelenleg (sajnos vagy szerencsére) egyedül áll a magyar politikai palettán. Ez elkeseredett, aljas és nemtelen csatározásokat sejtet, mert mind az MSZP, mind a Fidesz a Jobbikban látja a fő ellenséget, akitől nem csak a négy évnyi hatalmat, meg egy kis koncot kell félteni, hanem a puszta létüket, a korrupt, gerinctelen maffiamódszerekkel kiépített rémuralmuk került veszélybe.

A hadüzenet deklarálva lett, a csatát megnyertük, a háború folytatódik!

 Adjon az Isten! - Szebb jövőt! 

2 komment

Címkék: politika magyar mszp fidesz tüntetés jobbik gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbikgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr721242937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.13. 10:58:53

Lázadó ifjúként nem ismertem megalkuvást. Tetteimben, habitusomban mindez visszaköszönt. Aztán úgy adódott, hogy sok más emberért kellett felelősséget vállalnom, és nem mindenki volt közöttük konok és kitartó. El kellett volna tán veszejtenem őket, de én másképpen döntöttem. Az eltelt évtizedek alatt számtalan alkalommal alkudtam meg, hogy céljaimat elérjem. Valamit fel kellett áldoznom azért, hogy mást pedig megszerezzek. A Jobbik is megalkuszik majd, mert ingyen nincs, csak cirkusz. Azonban más porond a parlamenti, mint a Kossuth téri.

Sváb 2009.07.13. 14:23:46

Megalkuvás és ésszerű kompromisszum között óriási különbségek tudnak lenni.
Nem egyenértékű a gerinctelen hajbókolás a becsületes kézfogással megpecsételt alkuval.
süti beállítások módosítása