HTML

Egy jobbik jövőért!

Elméletek, ideológiak, aktuális események kommentálása. Ütköztessük a véleményeket, és győzzön a Jobbik!

Friss topikok

  • Közöd?? (törölt): "Toleráljuk tizenéves lányok kényszerházasságát?" Hát ha valami jótestű tizenévest hozzám kénysze... (2009.11.25. 22:23) Az idegen az szép...
  • Közöd?? (törölt): Kun Béla a legnagyobb magyar, a szerencsétlen marha több mint 1000 esztendő harcai és egyébb blabl... (2009.11.25. 22:22) Ki a magyar?
  • Közöd?? (törölt): apa elgondolkozhatna miért is van az, hogy külhönban így is menni tudnak a dolgok, itthon meg csak... (2009.11.25. 22:19) Tanmese
  • Sváb: Köszi! Igyekszünk. (2009.10.02. 08:19) Bodonhely
  • Sváb: Nem. (2009.09.21. 09:17) Más faszával a csallánt...

Linkblog

Napi Kolorbán

2009.07.14. 09:20 Sváb

 

 Ma egy vidám hírt szeretnék megosztani veletek:

"Folytatódhat a bírósági eljárás Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke és három társa ellen egy foglalkoztatási pályázaton elnyert 7,2 millió forintos támogatás jogosulatlan felhasználása miatt"

Az ügyet tudniillik felfüggesztették, mert derék polgártársunk jelöltette magát az EP választásokon.

 

Egy apró, merőben teoretikus kérdés merült fel bennem ennek kapcsán. Ha netán megválasztják a jog és igazság eme felkent bajnokát, aki éjt-nappallá téve küzd testvérei felemelkedéséért, akkor ezt azt jelenti, hogy ez a laza 7,2 millió forintos "gyerekcsíny" elévül? Vagy olyan gyorsasággal és szigorral csapott volna le rá a jog vasökle, mint mondjuk egy fekete mellényes vőfélyre a minap? Vajon Vona Gábor ellen egy vagy két hét alatt hoznák meg az ítéletet, ha a gyanú árnyéka akárcsak felmerülne személyével kapcsolatban?

Kettős a mérce...

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika bűnözés korrupció roma cigány igazságszolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbikgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr101245265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása